[Polska] Spectrum rekrutacja

Witam, podjąłem decyzje startu na serwerze Spectrum, mniejsze kolejki. Ale by grało się przyjemnie trzeba ogarnąć ekipe. Mam doświadczenie w prowadzeniu ekip w tego typu grach np z World of Warcraft :wink:

Dlatego zapraszam chętnych do gry o dołaczanie w grze do - Jedencel

Lub pisanie do mnie na discord : Aquarion#9447

Na tę chwile bez wymagań, tylko discord wymagany

Pozdrawiam i zróbmy najlepszą gildie na Spectrum :wink:

Gildia się rozwija :slight_smile: Aktualnie 6/30 zapraszamy :wink: Pisać na discord : Aquarion#9447

Lub składać podania w grze do Jedencel

17/30

28/30 - Wchodzimy powoli w endgame ;> Zapraszamy dalej chętnych i aktywnych. Gildia w pózniejszym etapie moze miec 100 osób. Wiec nawet jak braknie miejsca to zaprosimy na discorda i mozna poczekać na slot :slight_smile:

Wyslalem zapke xD

Ktory to serwer?

Spectrum

Dalej szukamy ludzi :slight_smile: Coraz wiecej osób u nas 500+ wiec rozkręcamy się.

Nowym chętnie pomożemy :slight_smile:

Gildia caly czas się rozwija, zapraszamy chętnych do gry :wink: Spora grupa T2 + wchodzimy na T3.

W dalszym ciągu prowadzimy rekrutacje :slight_smile: Gildia poziom 4, coraz wiecej osob T3.

Dalej szukamy aktywnych graczy, gildia się rozwija. 8 poziom aktualnie. Ale wiadomo, jak to w tego typu grach czesc ludzi sie wykrusza :slight_smile: Jezeli jest jakas mniej aktywna gildia mająca pare osób. Chętnie się dogadamy :wink:

Gildia dalej się rozwija :wink:

Witam,

Mieliśmy gorszy okres, gildia się troche posypała. Doszło do fuzji, która nie wypaliła. W pare osób wracamy do projektu JedenCel. Gildia 13 poziom wiec guild shop mamy max.

Poszukujemy aktywnych graczy, nowych jak i starych.
Aktualnie celujemy w zbudowanie składu lub składów na Valtana / Vykas hard.

Chętnych zapraszam o kontakt na discord : Aquarion#9447

UP, zapraszamy :slight_smile: